چگونه می توان از فرآیندکاوی برای اجرای موفقیت آمیز RPA استفاده کرد؟

RPA

مشاغل می‌توانند با خودکارسازی فرآیندهای دستی، کارایی خود را به طور چشمگیری بهبود بخشند. با این حال، اجرای RPA می‌تواند پرهزینه و کند باشد. اگر شرکت‌ها بدون استفاده از تجزیه و تحلیل فرآیندهای خود و یا انتخاب زمینه‌های اشتباه اتوماسیون، سعی در استقرار ربات‌های RPA داشته باشند، ممکن است هزینه‌های قابل توجهی متحمل شوند. بنابراین، آنها ابتدا باید فرآیندهای خود را ببینند و موثرترین فرآیندها را برای خودکار سازی برای به حداکثر رساندن تأثیر استقرار RPA خود شناسایی کنند.

فرآیندکاوی می‌تواند نقشی حیاتی داشته باشد و به مشاغل کمک کند تا راه حل‌های خود را به سرعت در اختیار داشته باشند. هنگام اجرای راه حل‌های RPA، فناوری فرآیندکاوی می‌تواند:

نقاط قوت/ ضعف فرآیندها را بشناسد و فرصت‌های اتوماسیون را قبل از اجرای RPA شناسایی کند

برای اطمینان از عملکرد صحیح در حین اجرا، ربات را ردیابی کند

پس از اجرای مراحل، به مرور تغییر می کنند و نظارت را ادامه می‌دهند.

1- درک فرآیند

این مرحله برای کلیه شرکت‌هایی که قصد اجرای راه حل RPA را دارند بسیار حیاتی است. بدون درک فرآیندها ، ممکن است کسب و کارها نتایج مورد انتظار را ارائه ندهند و دلایل شکست خود را شناسایی کنند. این امر همچنین می‌تواند هزینه‌های بیشتری را برای شرکت‌ها به همراه داشته باشد. طبق نظرسنجی‌های اخیر Deloitte و EY، تقریبا نیمی از پروژه‌های RPA با شکست روبرو می‌شوند و پروژه‌های موفق اکثراً به ROI مورد انتظار دست پیدا نمی‌کنند.

با استفاده از ابزار فرآیندکاوی، شرکت‌ها با بهره گیری از داده‌ها، بینش اساسی در مورد روند واقعی خود دارند. این ابزارها اطلاعاتی را درباره تغییرات فرآیند، مدت زمان، میزان خطا، روابط علت و معلولی بین رویدادها و کارهای فرعی در فرآیندها ارائه می‌دهند.

گرچه این بینش‌ها می‌تواند به مشاغل کمک کند تا تصمیمات بهتری برای بهبود فرآیند بگیرند؛ اما آنها می‌توانند نحوه عملکرد فرآیندها را در زندگی واقعی درک کنند و ریشه اصلی مشکلات و انحرافات را شناسایی کنند.

به عنوان مثال، زیمنس فرآیندکاوی را در بسیاری از فرآیندهای کسب و کار خود از خرید و سفارش تدارکات تا تولید، مدیریت سفارش و تحویل مشتری ادغام کرده است. در نتیجه، شرکت می‌تواند فرآیندهای واقعی آنها را در زمان واقعی مشاهده کند و مراحل دستیابی و ناکارآمدی را ردیابی کند. زیمنس با درک فرآیندهای خود، انحرافات فرآیند را از بین برد و فرصت‌های اتوماسیون را در سفارش کانال‌ها شناسایی کرد.

در پست بعدی راجع به سایر موارد توضیح داده خواهد شد.

5/5 - (2 امتیاز)

مسیح کرمانیمشاهده نوشته ها

Avatar for مسیح کرمانی

سلام مسیح کرمانی هستم و سه ساله که دارم در مورد مدیریت فرایند تولید محتوا می‌کنم. خوشحال می‌شم که نظراتتون رو از طریق لینکدین بشنوم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *