آینده فرآیندکاوی چیست؟

آینده فرایندکاوی چیست

در موارد زیر برخی از دیدگاه‌هایی که درباره آینده فرآیندکاوی از منابع مختلف جمع آوری شده، آورده شده است:

1- بازار فرآیندکاوی همچنان در حال رشد است:

طبق تحقیقاتی که توسط Markets and Markets انجام شده، انتظار می‌رود اندازه بازار فرآیندکاوی از 0.2 میلیارد دلار در سال 2018 به 1.4 میلیارد دلار تا سال 2023 برسد. گارتنر همچنین انتظار دارد که اندازه بازار در دو سال آینده سه یا چهار برابر شود.

2- علاقه به فرآیندکاوی در حال افزایش است:

فرایندکاوی

Google Trends نشان می‌دهد که محبوبیت فرآیندکاوی به ویژه در دو سال گذشته درحال افزایش است. مشاهده می کنیم که در این دوره علاقه به فرآیندکاوی تقریباً سه برابر شده است. همانطور که رشد و سرمایه گذاری اخیر در بازار فرآیندکاوی را در نظر می‌گیریم، معتقدیم که این علاقه همچنان رو به رشد است و در آینده به یک راه حل محبوب‌تر تبدیل خواهد شد.

3- انطباق و بهبود فرآیند محبوب‌تر خواهد شد:

هنگامی که راه حل‌های فرآیندکاوی برای اولین بار ظهور کردند، مشاغل از آن‌ها برای کشف فرآیند استفاده می‌کردند. با این حال، ابزارهای فرآیندکاوی قابلیت‌های بیشتری نسبت به فرآیند کشف شده امروز دارند؛ بنابراین، در آینده از سایر قابلیت‌های فرآیندکاوی مانند انطباق و بهبود فرآیند استفاده می شود.

طبق نظر گارتنر،

  • 54٪ از پاسخ دهندگان از فرآیندکاوی برای کشف فرآیندها در سال 2017 استفاده کرده‌اند. گارتنر تخمین می‌زند که این سهم باید تا سال 2020 به 34٪ کاهش یابد. تأیید این مسئله بدون اجرای همان نظرسنجی دشوار است اما به طور خلاصه، علاقه بیشتری به سایر قابلیت‌های فرآیندکاوی وجود دارد.
  • انتظار می‌رود روند فرآیندکاوی برای انطباق فرآیند از 23٪ به 30٪ تا سال 2020 افزایش یابد.
  • انتظار می‌رود افزایش روند از 24 تا 36 درصد طی سال های 2017-2020 افزایش یابد.

4- تأثیر هوش مصنوعی در فرآیندکاوی بیشتر خواهد بود:

ابزارهای فرآیندکاوی برای استفاده از داده‌های گذشته برای ارائه دیدگاه کسب و کار در گذشته استفاده می‌شود. امروزه ، فروشندگان فرآیندکاوی، نظارت بر زمان واقعی پردازش‌ها را با داده‌های زمان واقعی ارائه می دهند. به لطف پیشرفت در فناوری هوش مصنوعی ، ابزار فرآیندکاوی می‌تواند وقایع را در زمان واقعی طبقه بندی کرده و به صورت فوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل‌ها را ارائه دهد.

فرآیندکاوی می‌تواند وقایع آینده را پیش بینی کرده و توصیه‌هایی برای بهبود فرآیندها ارائه دهد. به عنوان نمونه ، نرم افزار QPR قبلاً پیش بینی فرآیند را برای موارد باز که احتمالاً منجر به بدتر شدن KPI می‌شوند، آغاز کرده است.

5/5 - (1 امتیاز)

مسیح کرمانیمشاهده نوشته ها

Avatar for مسیح کرمانی

سلام مسیح کرمانی هستم و سه ساله که دارم در مورد مدیریت فرایند تولید محتوا می‌کنم. خوشحال می‌شم که نظراتتون رو از طریق لینکدین بشنوم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *