روز هشتم: ارائه تجربه موفق دیجی کالا در BPM

روز هشتم: ارائه تجربه موفق دیجی کالا در BPM

روز پنج‌شنبه، مورخ 26 بهمن ماه 96، هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی حوزه مدیریت فرآیندهای کسب‌وکار به میزبانی دانشکده صنایع دانشگاه امیرکبیر برگزار شد. پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر کرمانی، ریاست نمایندگی ABPMP در ایران، جلسه را با معرفی سخنرانان و محورهای جلسه آغاز کرد. وی هم‌چنین در بخش آغازین از حضار جهت ثبت تجربه در وبسایت انجمن برای ارزیابی و ارائه در جلسات بعدی، دعوت به عمل آورد.

در بخش علمی، مدیریت فرآیندهای کسب و کار در فضای پیچیده توسط دکتر اکبرپور ارائه شد. در بخش تجربی این جلسه، نمونه موفقی از مدیریت فرآیندهای کسب و کار در دیجی‌کالا ارائه شده و همچنین دموی گروه‌های فرآیندی این شرکت در بالاترین سطح مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر محسن اکبر پورشیرازی

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه امیرکبیر

مهندس علی آقاجان‌پور

مهندس علی آقاجانپور،بیش از ده سال تجربه در زمینه مدیریت فرآیندهای کسب و کار و تحلیل سیستم در بخش دولتی و خصوصی را دارد. وی در شرکت‌های بزرگی نظیر تذرو افزار به عنوان تحلیل‌گر فرآیند فعالیت داشته و هم در سمت سرپرست مدیریت فرآیندهای کسب و کار شرکت دیجی‌کالا مشغول به فعالیت است.

در بخش علمی این جلسه به مدل‌سازی فرآیندهای کسب و کار با استفاده از ARIS پرداخته خواهد شد. هم‌چنین در بخش تجربی، طبقه‌بندی فرآیندهای شهرداری اصفهان به کمک استاندارد PCF مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

گزارش برگزاری جلسه

در بخش اول جلسه، دکتر اکبرپور شیرازی، عضو هیئت علمی دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت، در ارتباط با «مدیریت فرآیندهای کسب‌وکار در فضای پیچیده» مطالبی را عنوان کرد. معرفی فضای پیچیده و مکانیزم‌های آن، مفاهیم مهندسی مجدد و نظریه P3IE از مباحثی بود که در این بخش ارائه شد.

در بخش دوم جلسه جناب آقای مهندس آقاجان پور، سرپرست واحد BPM دیجی کالا، به نمایندگی از این مجموعه، تجارب دیجی کالا را در زمینه مدیریت فرآیندهای کسب‌وکار در اختیار شرکت کنندگان جلسه قرار داد. پس از معرفی مجموعه دیجی کالا و هدف انجام پروژه BPM آن، متدولوژی انجام کار ارائه شد. نماینده دیجی کالا بیان کرد که در یکی از مراحل انجام پروژه عارضه یابی سازمانی انجام شده و بر اساس آن فرآیند اولویت دار جهت بهبود انتخاب شده است. در این بخش فرآیند ورود کالا به انبار به عنوان فرآیند اولی شناخته شده که در این جلسه به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت. تغییرات انجام شده در این فرآیند بیان شد و نتایج آن نیز ارائه گردید. به عنوان مثال به افزایش ظرفیت نرخ ورود کالا به انبار، افزایش رضایت‌مندی تأمین‌کنندگان، کارمندان و مشتریان، روان شدن جریان ورود کالا و تسهیل ارتباط با تأمین ‌کنندگان به عنوان نتایج انجام این پروژه اشاره شد.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *